Mire jó a légpárnás fólia?

Szponzorált tartalom

Légpárnás fólia

Előfordulhat, hogy szeretnénk megóvni egy tárgyat az ütődésektől. De mégis miként biztosítsuk ezt, ha fel akarjuk adni a postán? A légpárnás fólia megoldást jelent erre a problémára.

A segítségének köszönhetően nem kell attól tartanunk, hogy a küldemény sérülten érkezik meg a rendeltetési helyére. A shop.zalapack.hu weboldalon keríthetünk sort a légpárnás fólia nagyobb mennyiségben történő megrendelésére. Háromféle vastagság közül tudunk választani. A méret egységesen 1,2×150 méter. Két- és háromrétegű kivitelben lehet megvásárolni. A legtöbb termék tekercses kivitelben áll a rendelkezésünkre, azonban tasak és lap formájában is alkalom nyílik a megrendelésre. Csupán rövid időt kell várni a megérkezésre. A légpárnás fólia nagyobb mennyiségben történő megvásárlása előtt érdemes egyéni ajánlatot kérnünk.

Így kedvezményesebb feltételekkel keríthetünk sort a megrendelésre. Továbbá, igen jó minőségű termékek beszerzése is lehetséges a fent említett weboldalról. Tehát érdemes itt körülnéznünk a vásárlás előtt.