Milyen klíma fajtákat lehet választani?

Szponzorált tartalom

Cascade klíma

Napjainkban már rengetegféle klímaberendezés áll a vásárlók rendelkezésére. A választás sohasem könnyű, hiszen rengeteg szempontot kell figyelembe venni. Ha nem biztos abban, hogy pontosan mire van szüksége, ezen az oldalon minden klíma típust összehasonlíthat. Megnézheti, hogy melyik készüléknek mekkora a teljesítménye. Annál erősebb készüléket kell választania, minél nagyobb teret szeretne vele lehűteni. Figyelembe kell venni azt is, hogy van-e lehetőség a fűtésre.

Némelyik készülék már profinak számít a levegő felmelegítése terén. Természetesen, az is sokat nyom a latban, hogy a termék melyik energiaosztályba tartozik. A Cascade kizárólag „A” jelzésű készülékeket gyárt. Elsősorban akkor jár jó helyen ezen az oldalon, ha felsőkategóriás terméket szeretne venni. Rengetegféle funkció közül tud majd választani, amennyiben a rendelés leadása mellett dönt. Például a lamellák függőleges vagy vízszintes irányban történő mozgatása nagyon hasznosnak bizonyul. Lehetőleg olyan terméket vegyen ezen az oldalon, ami képes igazán halkan működni.

A szűrők segítségével alkalma nyílik majd arra, hogy megtisztítsa a befújt levegőt. A döntésnél vegye figyelembe, hogy az adott termék képes-e önmagát intelligensen leolvasztani. Olyan terméket válasszon, ami könnyen felszerelhető egy adott helyre. Előnyös lenne, ha hosszú csövek tartoznának hozzá. Praktikus, ha olyan termék mellett teszi le a voksot, ami WIFI segítségével is vezérelhető. A párátlanító funkció szintén nagyon hasznosnak bizonyulhat.

A ventilátor háromféle sebességben működtethető, az ezen az oldalon található információk szerint. Az éjszakai üzemmód használata remek ötlet, hiszen így kellemes hőmérséklet biztosítható ebben az időszakban. Ráadásul az aktívszenes szűrőrendszer képes kivonni a levegőből a kellemetlen illatokat, illetve a kórokozókat. Említést kell még tennünk arról is, hogy a kezelés a LED kijelző segítségével lehetséges. Ezen az oldalon az is kiderülhet, hogy a készülék képes-e önmagát megtisztítani a szennyeződésektől.