A búváróra nemcsak a búvároknak kedvez

Szponzorált tartalom

Búváróra

Mindnyájunk nagy örömére megérkezett a nyár, így végre kipihenhetjük a mögöttünk hagyott év fáradalmait. A strandon való lazsálás mellett, az adrenalin-függők a víz alá menekülést preferálják, a tenger ezer csodát rejtő fenekén kutakodva.

A búváróra igen hasznos kiegészítő tud lenni a vízi extrémsportok szerelmeseinek. A sportórák legnagyobb gyártói, mint a Tissot vagy a Certina, égi magasságokig emelték a lécet, hiszen termékeik rendkívül jó minőségi anyagokból lettek megmunkálva, amelyek szinte bármilyen fizikai sérülésnek ellenállnak. A nemesacél vagy titánium tok, illetve a tükröződésmentes kristályüveg hosszú évekig tartó biztonságot nyújt a karórának. A mai modern búváróra azonban nemcsak szívós és megbízható, de igazán szép és stílusos is.

Az elegánsabb darabok viseléséhez nem kell feltétlenül a víz alá bukni, hiszen bátran felvehetjük alkalmi viselethez is. Ha még mindig bizonytalan, látogasson meg minket a hét bármelyik napján és mazsolázgasson a szemet gyönyörködtető, kivételes termékeink között!