Vitorlásbérlés a Balatonon többféle túrával.

Szponzorált tartalom

vitorlásbérlés a Balatonon

vitorlásbérlés a Balatonon

A vitorlázással olyan élményeket szerezhetünk, ami sokkal összetettebb annál, mintsem hogy csak hajókázunk. A vitorlásbérlés a Balatonon különleges élvezeteket nyújt, beleértve a szabadságot, a mesés tájak szépségnek látványát és igény szerint a csobbanást olyan helyszíneken, ahol csak a madár jár.

Kár lenne kihagyni, főleg azért is, mert rengeteg lehetőség közül választhatnak az érdeklődők. A FüredYacht Charter és Oktatóközpont repertoárjában gasztronómiai élményekkel egybekötött túrára is lelhetünk, amihez túrahajók és sporthajók egyaránt rendelkezésre állnak.

A vitorlásbérlés a Balatonon igazán kivételes megoldásokkal szolgál, akár születésnapi ajándék gyanánt is remek ötlet, ha valaki még nem hajózott ily módon, illetve ha valaki vonzónak találja a vitorlázást.

 

A bérlés ráadásul egyfajta időjárás garanciával vehető igénybe, ami lényegében azt jelenti, hogy ha valamilyen okból az időjárás nem teszi lehetővé, hogy a lefoglalt időpontban vízre szálljunk, akkor, az ember a következő bérlés árára kedvezményt kap. 

Mi lehetne jobb élmény, mint a balatoni hajóbérlés, melyhez számos izgalmas hajó közül válogathatunk. A vitorlásbérlés a Balatonon elérhető kapitánnyal és anélkül egyaránt, tehát ha valaki önállóan is kihajózhat, annak lehetősége van vitorlást bérelni és nem fog hozzá kapitány kelleni. Azonban, ha inkább a tájat és a vizet szeretnénk élvezni, akkor érdemes a vitorlásbérlést a hagyományos kereteken belül, a kiválasztott túraútvonalon, az adott programok közt választani.