Toló szúnyogháló ajtó nagy felületekre.

Szponzorált tartalom

toló szúnyogháló ajtó

toló szúnyogháló ajtó

Nagyon népszerűek a különböző szúnyoghálós megoldások, hiszen manapság már elképzelhetetlen, hogy ne legyen a nyílászárókon valami rovar elleni védelem. Elkerülhetjük a kemikáliák használatát azáltal, hogy szúnyoghálóval szereljük fel az otthonunkat. De melyiket válasszuk és egyáltalán milyen megoldások léteznek? 

Cikkünkben most a toló szúnyogháló ajtó tulajdonságait és előnyeit szeretnénk bemutatni. Ez egy kis helyigényű termék, amely távol tartja a lakásunktól a rovarokat, nem csak a szúnyogokat. Egyszerűen szellőztethetünk általa, hiszen nyitva lehetnek az ajtók, mivel a háló megakadályozza, hogy bejussanak a bogarak a házba.

Azt is érdemes kiemelni, hogy a szúnyoghálóval némileg megszűrhetjük a levegőt, vagyis sokkal kevesebb por jut be az ingatlanba azáltal, hogy szúnyoghálóval rendelkeznek az ajtók és ablakok.

A toló szúnyogháló ajtó azokban az esetekben tökéletes választás, ahol nagyméretű az ajtó, így többségében a nagy teraszajtós ingatlanoknál találkozhatunk vele. A háló anyag lehet üvegszálas vagy alumínium, ha valami erősebbet, tartósabbat szeretnénk. Ha éppenséggel arra van szükség, akkor akár 4 méteres szélességben is rendelkezésünkre tud állni.

A szúnyogháló ajtókat többféle színben érhetjük el, ezáltal nem kell mellőzni azokat az igényeket sem, amikor az esztétikum is nagy jelentőséggel bír. Szerencsére szinte bármilyen színben elérhető a toló szúnyogháló ajtó.

A szúnyogháló ajtók esetében nagyon fontos, hogy olyan megoldást válasszunk, ami a kényelmünket szolgálja, tehát ne az legyen végül, hogy minden alkalommal bosszankodunk, amikor ki szeretnénk jutni az ajtón. Kényelmes, praktikus felhasználást tesz lehetővé a tolóajtós változata, amit egyetlen mozdulattal elhúzhatunk, akár ki, akár be szeretnénk jutni a házba.