Olasz gyártmányú a Pedrollo szivattyú

Szponzorált tartalom

Pedrollo szivattyú

Minden cég nyereségre törekszik, ami természetes. De vannak olyanok, amelyek ezt a gátlástalanságig tudják fokozni. Az Olaszországban alapított Pedrollo családi cég etikus mércékkel dolgozik. Mára a világ számos országában, ellenőrzött körülmények között végzik a gyártást és az eladást.

A magyar piacra elsősorban a szolnoki gyárban készült termékek kerülnek. A széles Pedrollo termékskála, amit különböző fajta felszíni-, merülő- és búvárszivattyúk különféle modelljei, valamint az ezekhez tartozó nyomásfokozó kiegészítők alkotnak, a kiemelt minőséget képviselik.

A cég filozófiája, hogy a vásárlói elégedettséget helyezi előtérbe és folyamatos fejlesztéseket végez, ráadásul 40 éven keresztül állja a próbát. A hetvenes évek végétől, a Közel-Keleten is jelen van a Pedrollo cég, hiszen ez egy olyan vidék, ahol a víznek nagyobb ára van, mint a kőolajnak.

A lakossági ellátás és az öntözőrendszerek óriási piacát jelenti, amit ki kell használni. A napjainkig családi tulajdonban lévő vállalat 5 kontinensen van jelen, de a globális jelleg helyett, megmaradt olasz központú cégnek.