Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálat a MultiEgis segítségével.

Szponzorált tartalom

érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálat

érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálat

Minden munkahelyen kötelezően el kell végezni az időközönkénti elektromos méréseket. Ide tartozik az is, hogy három évente kötelező mérésnek kell lezajlania az érintésvédelem  kapcsán, illetve hat évente az erősáramú szabványossági vizsgálatra is sort kell keríteni. Szintén 6 évente van szükség a villámvédelmi felülvizsgálatra, melyek elvégzésében a MultiEgis segít!

Miért van szükség az érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálat elvégzésére? Azért többek között, mert az ezzel kapcsolatos törvényeknek meg kell felelni, illetve a munkavállalók biztonsága érdekében egyaránt gondoskodni kell róla. Amennyiben esetleg áramütéses munkabaleset történik, ezekre a jegyzőkönyvekre mindenképpen szükség lesz!

Az érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálat elvégzését nyugodt szívvel bízhatja szakértők csapatára, akik gondoskodnak róla, hogy minden részlet a helyén legyen.

Elvégzik a méréseket és az esetleges pótlásokat egyaránt, amelyekről teljes forgatókönyvet kap a megbízó. Ide tartozik a földelés pótlása, amennyiben az hiányos, valamint a sérült elemek javítása, ha arra szükség van.

Amennyiben az érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálat elvégzését profi szakemberekre szeretné bízni, akik egy kalap alatt minden részletre kiterjedően elvégzik a vizsgálatokat és a javításokat, akkor a MultiEgissel megtalálhatja számításait!