Egy üzenet, ami rossz helyre ment, de mégis segített!

Szponzorált tartalom

Best Markt

Best Markt

Volt már olyan veled, hogy véletlenül rossz helyre, rossz embernek küldtél el egy üzenetet? Nos, velem már elég sokszor megtörtént ez. Volt, hogy rossz embernek küldtem el egy linket, de sosem volt olyan, hogy ez a valaki teljesen idegen lett volna.

Most viszont ez történt, csak nem én voltam, aki rossz helyre küldte, hanem én voltam az, aki kapta, a címzett helyett. E-mail címeknél ez elő szokott fordulni, mivel néha tényleg csak egy betű, egy karakter a különbség.

De én most Messengeren kaptam egy üzenetet egy lánytól, akitől évekkel ezelőtt vettem egy cipőt Facebookon. Ő küldött nekem egy linket, azzal a szöveggel, hogy „erre gondoltam:”.

Persze hamar rájött, hogy rossz helyre ment az üzenet, így elnézést is kért. De én kíváncsi voltam, és megnyitottam a linket. A Best Markt oldalra vitt a link. Még sosem hallottam erről az oldalról, így kicsit jobban körül néztem, és kiderült, hogy ez egy tök jó oldal, ahol nagyon sok mindent, de főként elektronikai termékeket lehet kapni.

Persze így karácsony előtt alaposan szétnéztem, a játékok között pedig szuper ajándékokat találtam az unokatestvéreimnek. Nem is hallottam még eddig a Best Markt oldalról, de örülök, hogy így eljutott hozzám! Nagyon szuper ajándékokat találtam itt, nagyon nagy a webshop kínálata, szerinte mindenkinek lehet itt megfelelő ajándékot választani!

Utána néztem, de csak jókat lehet róluk olvasni, így végül nem haboztam, megrendeltem a kinézett ajándékokat, amikért pár nap múlva be is mentem az üzletükbe, ahol személyesen át lehet venni a rendeléseket. Minden rendben volt, nagyon jó áron sikerült nagyon jó ajándékokat vásárolnom. Elképesztő, hogy nem hallottam még erről az oldalról soha, pedig nagyon jó cuccok vannak itt, nagyon kedvező árakon! Biztos vagyok benne, hogy máskor is fogok innen rendelni, mivel nagyon meg voltam elégedve a Best Markt oldallal.

Általában egy félrement üzenet kellemetlenségeket szokott okozni, de most örülök, hogy én kaptam meg az üzenetet és nem más.