Az egyéni vállalkozás indítása lehet könnyebb is!

Szponzorált tartalom

egyéni vállalkozás indítása

egyéni vállalkozás indítása

Belevágni egy vállalkozásba nagy dolog, nem is kérdés. Valószínűleg az elképzelések már megvannak arról, hogy mivel is szeretne foglalkozni, mi legyen a vállalkozásának a tevékenységi köre, de még rengeteg részlet van, amire oda kell figyelni, hogy végre megkezdődhessen az egyéni vállalkozás indítása!

Mindez lehet egyszerűbb is, mint ahogyan az elsőre tűnik, azonban ehhez kell egy hozzáértő személy, csapat, akik segítenek végigvinni a dolgokat. A Nyugodt Adózás Bt. teljes körű megoldásokkal szolgál azoknak, akiknek tervben van az egyéni vállalkozás indítása.

Számos oka lehet annak, ha valaki vállalkozni kezd, de az biztosan igaz mindenkire, hogy ezek az emberek nagyobb szabadságot, nagyobb anyagi biztonságot, több bevételt szeretnének elérni ezzel. Emiatt fontos az, hogy tényleg minden rendben menjen a dolgokkal, hiszen egy-egy apró részleten való elcsúszás sok kellemetlenséget hozhat magával.

Azonban ha megvan, hogy melyek a teendők az út során, és azok elvégzésében van szakértő segítség, akkor biztosítékot kaphat rá, hogy minden zökkenőmentes lesz! A KATA adózás, avagy az egyéni vállalkozás indítása során ügyfélkapu bejelentkezésre van szükség. Miután a személyes adatok kitöltése megtörtént, a székhely adatok megadása következik. Meg kell határozni a főtevékenységet és az egyéb tevékenységeket is, illetve az adózási adatokat, valamint ki kell választani az alanyi adómentességet. Ki kell tölteni továbbá egy nyilatkozatot a kisadózó vállalkozások tételes adójával kapcsolatban, majd a NAV, miután jóváhagyta a kérelmet, ki is küldi az adószámot – ha ez megtörtént, az egyéni vállalkozás indítása sínen van!