A sokoldalú és aromás magyar pezsgő

Szponzorált tartalom

Magyar pezsgő

A pezsgő szerencsére ma már egyáltalán nemcsak a kiváltságosok itala. A jó minőségű is teljesen megfizethető, legalábbis kiváló magyar pezsgő nagyon jó árban megvásárolható. Természetesen a Törleyről van szó! A Törley igazi magyar márka, így azok is büszkék rá, akik egyébként nem fogyasztanak alkoholos italokat.

Minden honfitárs ismeri, de sok külföldi is, hiszen rengeteg palack készül importra. Számokra lefordítva, az évi termelés 21,5 millió palack pezsgő, 15 millió palack bor és 1 millió palack más szeszesital. A magyar pezsgő ugyanakkor jóval több, mint száraz adatok halmaza. Ez a finom, aromás ital magában hordozza 135 év sikerét és fájdalmát.

Nemcsak 1-2 fajtáról beszélünk, hiszen a Törleynek nagyon sok változata van. Azt tudta például, hogy alkoholmentes típusa is van? Ez a magyar pezsgő mind ízben, mind előállítási módban nagyon sokszínű. Nem is csoda, hiszen a közel másfél évszázad hatalmas tapasztalatot jelentett a gyártási eljárásokat illetően. Mi büszkék vagyunk rá, legyen Ön is az!