Választékos tempera festékek

Szponzorált tartalom

Tempera

A gyerekek a festésen keresztül nagyon jól ki tudják fejezni magukat. Természetesen a szülők annyira nem örülnek ennek, főleg akkor, ha olyan felületekre kerülnek fel a színek és minták, ahol nincs semmi keresnivalójuk. A könnyű tisztíthatóság érdekében, a tempera termékek felé érdemes fordítanunk a figyelmünket.

A nagy választékkal büszkélkedő festékcsalád biztosan a lurkók kedvence lesz. Típustól függően, a tempera ablakra, arcra, papírra egyaránt kerülhet. Bártan kiélhetik általuk a picik a művészi hajlamaikat. Valamikor régen, az olajos kivitelek előtt, a tempera hatalmas jelentőséggel bírt, de aztán visszaszorult. A modern kor és az igény ismét teret ad neki.

Vásároljuk meg bátran a fairplaytrade.hu oldalon többféle színben. Csak néhány kattintás és egy születésnap vagy bármilyen ünnep feledhetetlenné tehető a tempera felhasználásával. Ismerjük meg részletesen a felhozatalt, majd vásároljunk belátásunk szerint! Az árak kedvezőek és a kiszállítás is gyorsan megtörténik. Tapasztaljuk meg a picikkel együtt az alkotás örömét!