Neked mi szerepel az utazási listádon?

Szponzorált tartalom

utasbiztosítás kalkulátor

utasbiztosítás kalkulátor

A bevásárló lista mintájára elkészítettem az utazásokhoz használt pakolási listáimat. Csináltam egy nyári és egy téli verziót is belőle. Igazából az sem tragédia, ha valami mégis lemaradna, mert ott a bankkártya…

Viszont van egy tétel, ami mind a kettő listámon az első helyen szerepel, hiszen azt csak itthonról vihetem magammal. Ez pedig az utasbiztosítás!

Még a bőröndjeim megtömése előtt leülök a gépemhez és a böngészőbe beírom, hogy pannonsafe.hu/termekek/utasbiztositas.

Elsőre persze én is végigolvastam az oldalon található információkat, mert senki sem indul úgy neki az egésznek, hogy tudja mit foglal magába egy standard csomag vagy éppen mi a szabály arra vonatkozóan, hogy meddig köthetem meg az utasbiztosítást. Ezen az oldalon minden szuperül össze van foglalva, hogy mindenki számára érthető legyen, de lényeg és mikre vagyunk jogosultak, ha például baleset ér minket külföldön.

De szó esik a kiegészítő csomagokról is, mint például jogvédelem, poggyászok, légiközlekedés, kisállatok sürgősségi ellátása vagy a járműre vonatkozó plusz csomag.

Megtudhatjuk azt is, hogy káresemény bekövetkeztekor nem elegendő szóban vázolni a fennálló helyzetet, hanem minden esetben be kell juttatnunk az eredeti számlákat, jegyzőkönyvet (lopás vagy baleset esetén) vagy ne adj isten az eredeti halotti anyakönyvi kivonatot. Csak ezek kézhezvétele után téríti meg kárunkat a biztosító a kötött csomagunknak megfelelően.

Az utasbiztosítás megkötésére több lehetőség is adott: választhatunk a személyes ügyintézés és az online felületek közül.

Személyesen a PannonSafe irodákban áll módunkban utasbiztosítást kötni, amit az ország számos pontján is megtehetünk.

Az online ügyintézésre pedig a pannonsafe.hu/termekek/utasbiztositas oldalon az online kalkulátorra kattintva rögtön egy új felületre navigál minket a rendszer, ahol az adatvédelemre és adatkezelésre vonatkozó információk elolvasása és elfogadása után az egyedi igényeinket beállítva rögtön ajánlatot kaphatunk.

Kérdés esetén pedig fordulhatunk a kijelölt PannonSafe munkatárshoz, akinek elérhetőségeit rögtön azután, hogy az online kalkulátorra gombra kattintunk megtaláljuk.

De a nap 24 órájában a weboldalon működő chatbot is rendelkezésünkre áll.

Ha pedig az élőszót részesítjük előnyben a központi számot is tárcsázhatjuk.

Ám a PannonSafe nem csak utasbiztosítással foglalkozik, hanem széles portfolióval rendelkezik a pénzügyi szolgáltatások terén, így érdemes a termékeiket végig venni, hátha egyéb ügyek esetén is nyújthatnak megoldást.