Mindenkin segíthet a jóga meditáció

Szponzorált tartalom

Szentendre jóga

Akinek felkeltette az érdeklődését a jóga, mert látja abban mindazt, amitől az élete pozitívabb irányba haladhat, és a Dunakanyarban lakik, a meetingmyself.hu oldalon megtalálhatja azt az oktatót, aki segít a technikák elsajátításában.

A Szentendre jóga mindazoknak tökéletesen be fog válni, akik ebben a városban laknak és szeretnének egy olyan, mondjuk úgy, hobbit találni, amelyik segíthet a lelki béke megtalálásában, a feltöltődésben, a stressz oldásában és kezelésében, valamint sok minden másban, amivel az ember egyre nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lesz.

Az oktató szerint, a jóga ősi rendszere mást jelent keleten, Indiában, Nepálban, Tibetben vagy épp Kínában, mint mondjuk Európában. Ez nem is lehet meglepő, hiszen rengeteg európai még csak most kezd megismerkedni ezzel, míg a keleti országokban, ahol a buddhizmus a fő vallás, ezt a lakosság több száz éve alkalmazza.

A Szentendre jóga azért lesz más, mint egy akármilyen sport vagy valamilyen hobbi, mert ezzel az oktató, a több mint harminc éves tapasztalatának köszönhetően, segíteni tud a stresszoldásban, a minőségi alvás elérésben, a meditációban, és persze az önismeretben és az öngyógyításban.

Aki már elkezdte a jóga meditáció alapismeretek, technikák elsajátítását, az nagyon hamar rájött, hogy a pozitív hatások sokkal gyorsabban jönnek, mint ahogyan azt rengetegen gondolnák. Amint pedig egyesek ráéreznek ennek az ízére és megismerik, hogy mennyire előnyös lehet ez a mindennapokban, hetente többször is csinálják és elmennek az oktató óráira.

Itt a jóga meditáció egyéni órákon is történhet, a szentendrei csendes kis helyiségben. Az évek alatt, a személyes igények miatt, négy fajta óratípus keletkezett, amelyek közül természetesen a legfelkapottabbak közé tartozik az egyéni óra és a csoportos workshop.

A jógaguru az utóbbit egyedi megrendelés esetén szervezi le barátoknak, családtagoknak, ismerősöknek, munkatársaknak. Sok vállalkozás céges csapatépítés céljából dönt a jóga meditáció mellett. Egy ilyen hétvége után, biztosan mindenki maximálisan kipihenve és feltöltődbe tér majd vissza az irodákba.