Laci menő pólója.

Szponzorált tartalom

férfi póló

férfi póló

-Azt az eget, de jó pólód van! – szóltam Lacihoz, amikor láttam, hogy nem a szokásos, egyszínű felsőinek egyikében jelent meg a munkahelyünkön. Egy feliratos póló volt, amin rögtön mosolyogtam. A Jurassic Park filmet idéző minta volt rajta humoros felirattal.

Kérdeztem Lacit, hogy honnan van ez a felső, majd mondta, hogy ajándékba kapta. Ennek ellenére tudta, hogy a lolmarkt.hu/ferfi-polo oldalról van, hiszen már rég nézegette az ottani kínálatot ezerszer, így jött az ötlet, hogy onnan rendeljenek neki születésnapi ajándékot. Lackó nagy lolmarkt fan, úgyhogy jó sokáig mesélt és örömmel mutatta meg nekem a webshopot.

A lolmarkt.hu egy egészen egyedi online üzlet, ahol szinte bármilyen alkalomra és bármilyen személyiségű emberhez illő ajándéktárgyakat találhatunk. A pólók mellett pulóverek, bögrék, szájmaszkok is kaphatóak náluk.
A weblapukon rögtön feltűnt, mennyire sokoldalúak. Nem csak férfiaknak való termékeik vannak, hanem minden korosztály és mindkét nem találhat magának megfelelőt. Lehet alkalmak, de akár foglalkozások és érdeklődési körök szerint válogatni.

Nagy nehezen választottam magamnak egy felsőt, ami kellően humoros, hogy a rosszabb napjaimon is megmosolyogtasson. Nem azért volt nehéz választani, mert olyan rosszak voltak a lehetőségek, hanem mert annyira sok volt. Tudtam volna magamnak rendelni 3-4 darabot is. Végül a foglalkozásom kapcsán választottam egyet, a többit pedig majd más alkalmakra meghagyom, meglepem velük magam máskor.
A méret miatt aggódtam egy kicsit, ugyanis cseppet sem vagyok a konfekcióméretek jó barátja. Egyik szabásból kisebb, a másikból nagyobb méret kell. Szerencsére a lolmarkt.hu-n van egy tök jó kis mérettáblázat, amely pontosan megmutatja, hogy például egy L-es férfi póló mekkora a valóságban. Ezzel már könnyű volt, hiszen csak le kellett mérnem az egyik itthoni felsőm, és máris láttam, hogy elég lesz belőle a kisebb méret. Így még a kedvenc színemből is volt méret!

A rendelés menete rendkívül egyszerű. Az oldal fogyasztóbarát kialakítású, szóval minden felmerülő kérdésemre könnyedén megtaláltam a választ. Alapból nem nehéz átlátni a webshopot, de ha mégis akadna bármi, amit kérdésként szeretnénk feltenni, az ügyfélszolgálat készségesen várja az üzenetünket.
A kosárba helyezés után már csak az utolsó lépések maradtak. Szeretem, hogyha bankkártyával is lehet 1-1 oldalon fizetni, hiszen így nem kell az automatához szaladgálnom készpénzfelvétel miatt. A rendelés után már más teendőm nem volt, mint várni a futárt.

Kíváncsi voltam, mennyire veszik figyelembe a szállítással kapcsolatos megjegyzésem. Sajnos a környéken, ugyanezzel az irányítószámmal létezik egy másik Kossuth utca is, és rendszeresen eltévesztik a futárok, emiatt kértem, hogy hívjanak az érkezés előtt.
Nagyszerűen működött mindez a gyakorlatban, telefonáltak, ahogy kértem. Nem hiába, egy ilyen webáruház biztosan nem bízza a szállítást olyan futárszolgálatra, amelynek kifogásolható lenne a munkája.

Pontosan így, a lolmarkt.hu/ferfi-polo oldalról rendelt póló is kifogástalan volt. Kényelmes, jó minőségű pamut anyagból készült, és a színek is megegyeztek a laptopon látottakkal. A mintákat olyan technikával tették rá, hogy az tartós legyen. Laci már a sokadik mosáson is túl van, de nem kopott meg egy kicsit sem.

Néhány nappal később nem csak Lackó volt az, aki a menő pólójában villoghatott a munkahelyen. Annyira megtetszett a kollégáknak, hogy lehetséges, hogy csinálunk egy csapatlogós pólót is a következő céges rendezvényre. Persze, azt is fel fogjuk dobni valami viccessel!