Cipőt a cipőboltból, székhelycímet a szekhelypartner.hu-tól.

Szponzorált tartalom

cégalapítás online

cégalapítás online

Én úgy vagyok vele, hogy ha valamihez nem értek, akkor azt nem csinálom. Ha pedig mindenképpen muszáj megcsinálnom azt, amihez abszolút fogalmam sincsen egy fikarsznyit sem, akkor olyan személyt kérdezek a témában, aki igazán ért hozzá, akiről elmondható, hogy szakértője annak az adott dolognak.

Erre az eljárásra használták azt hiszem régebben azt a mondást, vagy reklámszöveget, hogy cipőt a cipőboltból. Tehát az én álláspontom az, hogy ha cipőt a cipőboltból, akkor székhelycímet mindenképpen a szekhelypartner.hu-tól érdemes váltani.

Ezt a kijelentést több dologra tudom alapozni, ugyanis cégalapítás előtt állok, és természetesen a cégalapítás online változata az, ami a legközelebb áll hozzám, révén nem egy hivatalokba és különféle helyekre járó ember vagyok.

Ha mód van rá, sokkalta jobban szeretek minden hivatalos ügyet online intézni, és ha lehetséges, akkor mindenen a legegyszerűbben és leggyorsabban túljutni.

Azt hiszem, hogy ha arról van szó, hogy a cégalapítás online módszerrel miként a legegyszerűbb, akkor az egyértelműen számomra a szekhelypartner.hu-val való együttműködést jelenti.

Ebből kifolyólag ami természetesen egyből megfogott a szekhelypartner.hu fantasztikus szolgáltatásai közül, az az volt, hogy mikor rámentem a weboldalukra, a szekhelypartner.hu-ra, akkor döbbenetesen alacsony összegű díjcsomagokat találtam, és mindehhez roppant kedvező, professzionális szolgáltatásokat.

A fél éves, egy éves és kétéves díjcsomagokhoz minden esetben bónuszban plusz egy ajándék hónapot nyújt a cég, mindezért pedig 4 számjegyű havi díjcsomag összegeket számol.

Az online ügyintézés természetesen fantasztikusan érvényesül náluk, ugyanis a vállalkozások ügyvédjével – jelen esetben az enyémmel is – veszik fel a kapcsolatot azért, hogy a székhelycímhez szükséges hozzájáruló nyilatkozatot rekordidő alatt, akár egy órán belül elkészítsék, és azt tovább küldjék az ügyvédnek.

A gyorsaságuknak köszönhetően a székhelycímünk kiválasztása után már pár órán belül alá is írhatnak a vállalkozók, és ezzel meg is kezdődhet az együttműködés a székhelyszolgáltatóval – jelen esetben a szekhelypartner.hu-val.

További könnyebbséget jelent a gördülékeny ügyintézésük. Például lehetséges az is a szekhelypartner.hu-nál, hogy aki szerződni szeretne velük, az ráér fizetni a bejegyzés után is. Ezek után már azon sem lepődtem meg, hogy a szerződéskötéshez nem kell felutazni a központi irodába, Budapestre, mivel a szekhelypartner.hu a Gross cégcsoport tagjaként már több vidéki irodával is rendelkezik, ahol aláírhatunk. Azt hiszem, hogy ezt a Budapesttől sok száz kilométerre élők tudják nagyon is értékelni.

Én viszont az online dolgokat tudom nagyra becsülni, plusz azt, hogy nem kell számomra idegesítő és persze szükséges, de nekem feleslegesnek ható tevékenységekkel töltenem az időmet.

Az egyik ilyen nagyon „nem szeretem tevékenység” nálam ugyanis a postára való járás. A szekhelypartner.hu segítségével ez is teljesen minimalizálható, ugyanis a szekhelypartner.hu a bejelentett székhelyünkön fogadja leveleinket, küldeményeinket.

Azért pedig, hogy mi is értesülhessünk arról, hogy mi is van ezekben a levelekben, természetesen ezeket mind-mind beszkennelni, és tovább küldi nekünk elektronikusan. De hogy teljes legyen az élmény, teljesen díjmentesen havi egy alkalommal az általunk megadott postacímre utánunk is küldi azokat fizikálisan.

Lehet, hogy ez csak az én hozzá nem értésemből fakadó, vagy a talpraesettség teljes hiányából adódik, de például nem szeretnék most így rögtön cégalapítás után bármelyik hivatalos szerv képviselőjével találkozni, a kérdéseire válaszolni, esetlegesen tárgyalni vagy magyarázkodni neki.

A szekhelypartner.hu azonban szerencsére ezt megteszi majd helyettem, ha erre kerülne a sor, ugyanis a bejelentett székhelyen fogadja a különféle hatóságok képviselőit, szükség esetén, ne adj’ isten, ha kényszerintézkedésre kerülne sor, még akkor is képvisel bennünket.

Mindezt természetesen magas szakmaisággal teszi. A szekhelypartner.hu, mint a Gross cégcsoport tagja, egyébként is legendásán jó kapcsolatot ápol a hatóságokkal. Ez a jó kapcsolat a záloga a rendkívül eredményes szolgáltatásainak és annak a rengeteg vállalkozónak, aki hozzájuk fordul, hisz náluk minden a törvényi rendelkezéseknek megfelelően történik, amellett, hogy ügyfeleiket maximálisan kiszolgálják.

A szekhelypartner.hu Budapest számos kerületében, valamint az iparűzési adó mentes Újlengyelen biztosít székhelycímet.

Újlengyel településen – amennyiben szükséges, még tárgyaló használatot is kérhetünk tőlük, természetesen egy előre egyeztetett időpontban.

Kérésünkre, igény szerint hivatalos okmányaink, dokumentumaink őrzését is vállalják, tehát konkrétan irattározási feladatokat is ellát a szekhelypartner.hu.