Búvóhelyet Budapest Corvin környékén is találhatsz

Szponzorált tartalom

Búvóhely Budapest Corvin

Sokan, főleg a szerelmesek, amikor a Corvin negyed utcáiban sétálnak, arra gondolnak, hogy milyen jó lenne itt élni vagy legalább egy lakást kibérelni pár napra. A Corvin környékén sok minden található, de talán a legvonzóbb lehetőség az édes kettesben eltölthető idő. Régebben talán nem ez volt Budapest egyik legvonzóbb helye, azonban az elmúlt években a főváros ezen része elképesztően sokat változott. Ezért is van az, hogy rengetegen akarnak itt lakást venni, vagy ha épp el szeretnének kicsit bújni a világ elől, az itteni lakásokat, randihelyeket választják.

Nagyon felkapott mostanság a buvohely-corvin.com oldalon is megtekinthető szerelmi fészek, amelyik egy kisebb terasszal és egy páratlan hangulattal várja azokat, akik csak a kikapcsolódásra, feltöltődésre vágynak. A szobába lépve mindenkit egy kellemes meglepetés ér, hiszen a zöld falak üdesége várja az idelátogatókat, amelyek a nyugodtságot, a tavaszt adják vissza. Ennek köszönhetően a bérlők úgy érezhetik magukat, mintha egy zöld réten lennének, a természet lágy ölében.

Ezt az érzést még jobban emeli, elmélyíti a világos fa bútorok jelenléte és a nyers szín kellemes összhangja. Mivel minden adott a relaxáláshoz, nem is meglepő, hogy a párok nagyon szívesen térnek ide vissza. Mindenki tudja, aki volt már egy rövidebb vagy hosszabb párkapcsolatban, hogy mindig jót tesz mind a két szerelmesnek az elvonulás és ezzel együtt a sok közös kiélvezett pillanat. A lakásba lépve a nappali-hálóba jutnak a bérlők, ahonnan a kis teraszra lehet kilépni. Az ággyal szemben ott van a nagy képernyős HD tévé, amelyik mindenképp segít a lazításban.

Emellett nem szabad megfeledkezni a teljesen gépesített és berendezett konyháról sem, ahol a legfinomabb ételek készíthetőek el. Persze aki nem akar főzni, az nyugodtan rendelhet is. A vacsorát követően pedig el lehet menni a Corvin negyedben megtalálható szórakozóhelyek bármelyikébe. A party után pedig jöhet a jól megérdemelt pihenés vagy tovább folytatódhat a szórakozás, teljes nyugalomban. Mivel ez a kuckó nagyon népszerű, ezért a foglalással nem éri meg várni.