Az infraszauna és a nagy meleg

Szponzorált tartalom

Kényelmes szaunák

Amikor a potenciális vevők, érdeklődők azt kérdezik a gyártóktól, forgalmazóktól, hogy mi az infrasugarakkal működő szauna legfontosabb előnye, akkor a szakemberek kicsit gondban vannak, hiszen a szerkezetnek temérdek pozitívuma van.

Azonban ha egyet ki kellene ragadni a sok közül, akkor az lenne, hogy az infraszauna hatását azok is kiélvezhetik, akik nem bírják a túlságosan nagy meleget. Az infrasugaras szaunában a verejtékezés mértéke és ezzel együtt a méregtelenítés, általában jóval erőteljesebb is, mint a finn szaunában.

Mindez pedig úgy garantált, hogy a hőmérséklet nem emelkedik meg túlságosan. Az infraszauna pozitívuma egészségügyi szempontból egyértelmű, a forró levegős szaunához képest, ugyanis ezen utóbbi modell nagy hátránya a magas hőfok, ami akár szívpanaszokat vagy egyéb problémákat is okozhat.

Ez még veszélyesebb akkor, amikor a szaunázás után jéghideg vízzel zuhanyozik le valaki. Az infraszauna mellett olyanok is bátran dönthetnek, akik nem bírják a forró levegőjű szauna kabinokat, vagy esetleg magas a vérnyomásuk.