A Balaton pezsgő hazai és nemzetközi sikerei

Szponzorált tartalom

Balaton pezsgő

Ha valaki kedveli a magyar borokat és pezsgőket, akkor több mint valószínű, hogy megismerkedett már a BB márkával. A sajátos ízzel büszkélkedő Balaton pezsgő és bor a sikerét annak köszönheti, hogy a gyártó nagyon régóta követi a hazai és nemzetközi fogyasztási szokásokat. Emellett nagy hangsúlyt fektet a modern megoldásokra, természetesen tiszteletben tartva a hagyományos eljárásokat is.

A Balaton pezsgő egyedisége a jól képzett, roppant tapasztalt és rutinos borászoknak, szakembereknek köszönhető, akik ezen tulajdonságoknak hála, meg tudták teremteni Magyarország egyik legismertebb bor- és pezsgőmárkáját. A Balaton pezsgő nem csupán hazánkat hódította meg, hanem számos más országot is. Számos Balaton pezsgő és bor nemzetközi versenyeken nyert díjat, ami igazolja, hogy Balatonboglári borvidéke tényleg egyedi adottságokkal rendelkezik.

A BB nedűk a szőlőre jellemző elsődleges gyümölcsillatok és zamat megőrzésével csábítják el azokat, akik valami finom italra vágynak. Számos italkülönlegesség megrendelhető a bb.hu internetes áruházból.