Minőségi gyerek kabát olcsón

Szponzorált tartalom

Minionos melegítő

Gyerekkorban a szervezet még nagyon érzékeny a hidegre, viszont azt nem tehetjük meg, hogy télire bezárjuk a lurkókat, mivel az örökmozgó csöppségek imádnak a hóban hancúrozni.

A gyerek kabát jól néz ki és kiválóan szigetel. Meg sem fognak kottyanni a kinti mínuszok, de ami miatt még inkább érdemes a lyamar.hu webáruház termékeit választani, az a vízlepergető anyag, amiből ezek a ruhadarabok készülnek. Egy váratlan zápor és az olvadt hólé sem fog áthatolni a gyerek kabát speciális anyagán.

A bélés nem lesz vizes, ezért kényelmes viseletnek számít a hideg, nedves időben is. Vidám színekben kapható kisfiúknak és kislányoknak egyaránt, mesehősös változatban. Választhatjuk a Mancs őrjárattal díszített modellt, de a Minyonok még mindig nagyon sok gyerek kedvencei.

A kislányok imádják a Jégvarázst, ezért a kínálatban ez a fajta gyerek kabát is megtalálható. Az árak úgy lettek kialakítva, hogy a lehető legtöbb szülő megengedhesse magának, ezeknek a ruhadaraboknak a beszerzését, így megadva minden gondoskodást a kicsinyének.