Forgatható, kétoldali mágneses tábla

Szponzorált tartalom

Mágneses tábla

Egyre több előadáshoz használnak különféle bemutató eszközöket. Ezek közül talán a mágneses tábla legegyszerűbb. Különféle kivitelben megvásárolható. Vannak falra akasztható modellek, de lábakon állók és kerekekre szereltek is.

Emellett olyan modell is kapható, amely fekvő téglalap formájú, a közepén felfüggesztett, így biztonságosan fordítható az előadás közben. A kerekei fixálhatók, ami azért fontos, mert így biztosított, hogy használat közben a helyén maradjon és ne guruljon el.

A forgatható mágneses tábla azért praktikus, mert az előadó mindkét oldalára írhat, előkészítve ezzel az előadás témáját. A mágneses tábla így kézenfekvően használható, mindkét oldalára írni lehet és a mágnesezett szivaccsal, pormentesen letörölni.

A táblához jár néhány filc és különféle színű mágnes korong is, amelyekkel papírokat lehet a táblához rögzíteni. A forgatható tábla két méretben kapható, 65 – 120 cm és 115 – 200 cm-es változatban. A táblákhoz vásárolható állványok kihúzhatóak, így állítani lehet a távolságon. Ezzel igazítható a gurulós állvány a tábla méretéhez.