A gél lakk leoldása házilag is kivitelezhető

Szponzorált tartalom

Gél lakk leoldása

A szép és vonzó megjelenés egyik alapfeltétele az igényesség, ami a kisebb részletekre is kiterjed, mint például az ápolt köröm. Ha Ön is sok időt fektet a makulátlan manikűr megalkotására, biztosan érdekli, hogy a gél lakk leoldása milyen lépéseket igényel a legegyszerűbben és legbiztonságosabban. A lakkozás eltávolításának két közismert módja van, a leoldás és a reszelés.

A gél lakk leoldása több szempontból is előnyösebb, hiszen otthon, minden szaktudás nélkül megoldható folyamat, amihez acetonon kívül, csupán áztató gyűszűre van szükség. Viszont azoknak, akik érzékenyebb bőrrel rendelkeznek, a procedúra tartogathat olyan kellemetlen utóhatásokat, mint a száraz, repedezett bőr a körmök mentén. A gél lakk leoldása bonyolultabb technikát is igényelhet, ha a reszelés mellett voksol.

Ebben az esetben a gyakorlat, a tapasztalat és a minőségi eszközök beszerzése elengedhetetlen. Ha nem rendelkezünk kellő szaktudással, ne bízzuk a véletlenre, hiszen könnyen tönkretehetjük a körmeink formáját, inkább keressünk fel egy szakembert!