Nagyon titokzatos a Voynich kézirat

A Voynich kézirat

Aki nem foglalkozik mással, csak a saját életével, ami közvetlenül körülveszi, annak olykor sejtelme sincs arról, hogy milyen rejtélyek öveznek bizonyos dolgokat. Sokat tanulhatunk abból, ha egy régi kéziratot megfejtünk, mert ilyen módon betekintést nyerhetünk az akkori kultúra mindennapjaiba és a nagy gondolkodók elképzeléseibe. Itt van például a Voynich kézirat, aminek megjelenését valamikor az 1400-as évekre datálják.

Nem is az a kérdés, hogy mikor íródott, hanem a benne lévő információk a lényegesek, amit eddig még senki nem volt képes dekódolni, pedig profi szakemberek dolgoztak rajta. A Voynich kézirat teljes másolata most először fog megjelenni a nagyközönség előtt. Érdemes megragadni az alkalmat és tenni egy próbát, hátha mi leszünk azok, akik kitalálják, hogy mit rejtenek a furcsa ábrák.

Ha többet akarunk megtudni erről a titokzatos műről, akkor a Voynich kézirat néhány ezresért megvásárolható az angyalimenedek.hu oldalon. Kattintsunk most, hogy minél hamarabb elénk kerüljön és belevethessük magunkat a megfejtésébe!