Kivételes bambusz térelválasztó

Térelválasztó

A teremtés az akarat diadala, ahogyan egy híres ember mondta. Ennek apropóján vannak, akik az egész telet azzal töltötték, hogy részleteiben elkezdték megtervezni a rendelkezésükre álló kert megművelésének minden részletét és ehhez az összes szükséges eszközt beszerezték. Legalább is azt hitték, egészen addig, amíg eszükbe nem jutott, hogy kellene valamilyen térelválasztó.

Térjünk vissza a jelenre és vonatkoztassunk el mások gondolatmenetétől. Bármilyen kertet is áll szándékunkban kialakítani, érdemes belevinni egy keveset önmagunkból. Éljük ki bátran a kreativitásunkat, hiszen ezt az élet díjazni fogja. Hogy jön ide a térelválasztó? Igazán egyedi megjelenést tud nyújtani, amikor bizonyos felületek egymástól éles határral el vannak választva.

Lehet ez egy pázsit és megművelt föld között, ahol nem akarunk helyet engedni a lassú átmenetnetnek. A bambusz térelválasztó ilyenkor egyszerűen utánozhatatlan kiegészítő minden tekintetben. Általában 1,5×5 méteres kivitelben kapható. Elhelyezése egyszerű, hatása nagyon dekoratív.