Egyszerűen fenséges a Törley

Törley

Nincs egyszerű dolguk azon személyeknek, akik igyekeznek felülmúlni a már meglévő íz-csodákat. Vegyünk egy konkrét példát! Franciaországban sok évszázados hagyománya van a Champagne pezsgőboroknak. Ez még akkor is fennállt, amikor Törley József 1882-ben elhatározta, hogy a megszerzett tapasztalatait hazaviszi Magyarországra. Úgy vélte, hogy nehéz munka révén, de sikerült egy az eddigieknél sokkal ízletesebb receptet készítenie.

A későbbiekben aztán a gyakorlat igazolta az elméletét. Nem is meglepő tehát, hogy mára a Törley az egész világon ismert. Sokan vannak, akik annyira márka-hűek, hogy legyen szó bármilyen jeles alkalomról, csakis ezt a nemes italt hajlandóak fogyasztani.

Rengeteg megfigyelés és természetesen megfeszített munka volt, míg végül a kivételes alapanyagból utolérhetetlen finomság készült el. A Törley pezsgő ma már mindenhol elérhető, legyen szó egy kisebb áruházról, egyszerű boltról vagy az internetről. Bárhonnan beszerezhetjük és a minőség máris a kezünkben van, amit a pohárba kitöltve feledhetetlen íz-élménnyel fogad bennünket.