A fehér rum egzotikus íze

Szponzorált tartalom

Mojito koktél

Hogyha egzotikus ízekre vágyunk, akkor érdemes megkóstolnunk valamilyen karibi különlegességet. A fehér rum mindig jó választás a fülledt nyári estéken. Benne van az a trópusi íz-világ, ami annyira ellenállhatatlanná teszi.

Könnyed ízével rengeteg koktél alapanyagául szolgál. Fogyaszthatjuk magában vagy jéggel, az biztos egy életre rabul fog ejteni az édeskés íze. Ellentétben a sötétebb típusokkal, a fehér rum nem annyira karakteres.

Éppen a semleges, átlátszó színe miatt szokták választani a koktélokhoz. Minél sötétebb, annál nemesebbnek, régebbinek számít. Ezeket már egyáltalán nem szokták összekeverni semmilyen más itallal.

A Bacardi, a Havana Club vagy a Captain Morgan egyaránt az italneked.hu kínálatát képviselik. Olyan ritkaságokra akadhatunk itt, amiket nem találatunk meg a szupermarketek polcain, ráadásul a kedvezmények még csábítóbbá teszik a fehér rum rendelést. Ezzel a kiváló itallal belekóstolhatunk a szenvedélyes latin életstílusba, bármelyik márka termékét is választjuk. A termékek között kihagyhatatlan ajánlatokat találhatunk.